Portrete memorabile, emotionante sau pline de umor, ce pot fi transformate in albume, FotoCarti sau obiecte cadou pentru tine si pentru cei dragi.
Sedinta foto poate avea loc in studio sau in locatie si este potrivita atat pentru o singura persoana, cat si pentru un cuplu. Timp de pana la doua ore vei schimba mai multe tinute, in functie de stilul scenografiilor alese si de aranjamentele speciale de lumini si set-up pe care fotograful le va crea pentru tine.
Iar la final ai cele mai reusite 26 fotografii retusate profesional, la rezolutie pentru print si internet, plus seria de probe pe un DVD personalizat, la rezolutie web. Vezi galerie »
Portofoliu inseamna imagini superbe, high definition, demne de un editorial intr-o revista de moda, de un model book sau de o colectie de arta.
Detaliile sedintei se stabilesc intr-o intalnire preliminara cu fotograful.
Sesiunea foto are loc fie in studio, fie in locatie, dureaza aproximativ trei ore si implica o scenografie creativa, aranjamente de lumina complexe, machiaj profesional si oricate schimbari de tinuta se vor dovedi necesare.
Alaturi de cele mai bune 32 de imagini diferite ale sesiunii, retusate profesional, pe DVD-ul personalizat se mai primeste si seria de probe la rezolutie web. Vezi galerie »
 
Pentru a programa o sedinta foto sau pentru a stabili o sesiune personalizata, ne poti contacta telefonic la 0264-599000 sau prin e-mail la info@prolook.ro.